Telèfon / Fax Mòbil
Realitzem instal•lacions i reformes d'aigua, llum i gas, demani pressupost sense compromís.

Tractament d´aigua

Tractament d´aigua
Osmosi.
La funció d’aquesta es eliminar les partícules en suspensió presents en l’aigua, les sals,els metalls pesants i contaminants químics i així poder gaudir d’una aigua bona per a tot el consum ( beure, cuinar, cafè, tè,... )

El procés que realitza l’aigua en arribar a l’equip es passar per una primera filtració de sediments ( 5µm ), deixa tota la partícula en suspensió restant impureses, en segon lloc passa per un filtratge de carbó actiu ( segons el model tenim un o dos filtres), aquest tenen la particularitat d’eliminar el clor i alguns dels contaminants químics i en el cas de que només en tinguin un hi ha un tercer de sediments (1µm). Arribem a la membrana osmòtica, aquí es on separem tota la resta, la seva filtració està entre el 90-98% i ja per últim passarà per un filtre antibactèries, per tal d’eliminar gèrmens o bactèries que hi poguessin quedar.

La producció d’aigua d’aquests equips es escassa (entre 0.06-0.08l/m) i tenen la necessitat d’un dipòsit auxiliar per tal de poder donar un cabal òptim. Per altra banda tenim que la pèrdua d’aigua segons l’equip es molt elevada, ja que en proves realitzades podem comprovar que arribem a llençar des de uns 5 a uns 20 litres per cada litre utilitzat (depenent del model).

Actualment tenim en el mercat les osmosi de flux directa, aquestes no requereixen de dipòsit ja que donen un rendiment entre 1.2-1.5 litres/minut i això ens permet tenir aigua acabada de filtrar en tot moment i a més la pèrdua d’aigua només està en 0,5 litres per litre.
Anexe.
No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres per qualsevol dubte o aclariment.

Podem desplaçar-nos al seu domicili o comunitat per calcular quin es l’aparell per les seves necessitats, fent una analítica gratuïta de l’aigua per saber la duresa i la seva qualitat.

Per a més informació aquí tenen alguns enllaços on podran veure diferents tipus de descalcificadors, osmosi i fonts d´aigua que existeixen en el mercat.
Demana el teu pressupost sense compromís
E-Mail Castellà Català Visitar ath Visitar erie aquatecnic Osmosi Palafrugell Osmosi Palafrugell Osmosi Palafrugell Osmosi Palafrugell
Genius
Eco
Coway